ineke janssen(non-registered)
Dag Joel,
Wat leuk dat ik nu een fotograaf uit Cuijk ontmoet heb. Heb met veel plezier rondgekeken op je site en in je blog. Prachtige landschapsfoto's maar de foto's van het station in Luik vond ik ook heel interessant. Misschien omdat ik daar zelf ook eens vol verbazing heb rondgestruind. En je winnende foto voor de fotoweek lijkt met zeer terecht bekroond. Wat een aardig commentaar ook daarbij.
Ik heb je tip over 'de hele wereld in Ede' meteen opgezocht op internet en vervolgens opgenomen in mijn ideeenlijst op de site over het fotoboek. Ben er over aan het doordenken hoe ik het fotoboek van Cuijk die kant op kan krijgen. Dank je wel dus. Hoop dat je me misschien vaker wil tippen.
Hoop sowieso nog meer fraais van je te zien en te ervaren. Lijkt me heel interessant.

Maar ik begreep dat je op dit moment zorgen hebt in je familie. Ik wens je allereerst daar sterkte mee.
Vriendelijke groeten.
Ramon(non-registered)
Hi Joel. Ik heb natuurlijk al wel eens iets van je werk mogen bewonderen maar de verzameling op deze website is echt erg mooi! Complimenten voor de mooie composities en gebruikte technieken. Dat zeg ik als leek want als ik de foto's zie kan ik me voorstellen dat er complexe technieken aan ten grondslag liggen. Mijn favoriet is toch wel de foto van de paddenstoel met het lieveheersbeestje.
Jacobus(non-registered)
Mooi werk Joël! Je bereikt een prachtige scherpte en contrast met je materiaal, heel goed zichtbaar bij Peppersweet II in de voedingssector. Erg fraai!
The guestbook is empty.
Loading...